Elrond Network Nedir? Elrond ERD Coin Ne İşe Yarar?

0
717

Elrond Network; yüksek ölçeklenebilirliğe sahip, güvenli bir proof of stake ve sharding altyapı olan blockzincir projesi diye tanımlanabilir.

ERD’nin aktif ticareti Binance IEO’su olarak hayatımıza girmiş olsa da 2 yıl öncesinden beri geliştirilen bir çalışmanın ürünüdür. En temel amacı dijital varlıklar için ölçeklenebilir bir transfer ortamı sunmaktır.

Elrond Testnet’inde saniyede 10.000 işlemi kaldırabildiği görüldü. Elrond bu açıdan daha hızlı gönderim süresi ve daha düşük komisyon tarafından kendini geliştirmeye odaklanıyor.

Geçtiğimiz dönemde Samsung blockchain wallet’a entegre oldu yani Elrond zinciri altyapısında çıkacak projeler Samsung telefonlarda gelen blockhain uygulama merkezi uyumlu olacak.

ERD ayrıca Holo, Atom, Matic gibi farklı kripto para projeleriyle işbirlikleri mevcut. Elrond’un ödemelerindeki hızı ile Holo’nun dağıtık hosting sisteminin birbirlerini destekleyeceği uygulama geliştirmeleri yapmayı planlıyorlar. ERD altyapısında öne çıkan bir proje olarak, Tailpath isimli bir tedarik zinciri sistemi çözümü sunan bir dApp’i mevcut.

ERD tokenlar, Elrond’da işlem ücreti için veya akıllı sözleşmeleri çalıştırmak ve stake gibi çeşitli network içi dağıtımlarda kullanılıyor. Elrond Virtual Machine İsimli kendi aracı ile akıllı sözleşmlere olanak veriyor. Bu noktada Cosmos (Atom) ile geliştirdikleri ortaklık ile crosschain yani farklı chainlerle iletişim sağlayacak bir çözümleri de var.

ERD; Binance, Bitmax gibi çeşitli borsadan alınıp satılabilir.

Elrond ile ilgili detaylı inceleme videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz