Elon Musk’ın Gizemli Tweetinden Sonra BTC Yükselişe Geçti

0
390
Elon Musk
Elon Musk

Musk, ünlü DC Comics karakterini tekrar paylaştıktan sonra BTC yükselmeye başladı. Tesla CEO’su Elon Musk, kripto para birimi endüstrisindeki en etkili kişilerden biri olmaya devam ediyor. Kripto topluluğu üyeleri, düşüş piyasasının başlangıcına ve sonuna işaret edebilecek iki ilginç gönderiye dikkat çekti.

13 Kasım 2021’de, Bitcoin neredeyse 70.000 dolardan işlem görürken Elon Musk, hiçbir ayrıntı içermeyen gizemli bir tweet daha yayınladı. Ünlü DC Comics karakteri Dr.Manhattan’ın Mars’ta oturup uçuruma bakarken çekilmiş bir resmini paylaştı. Bu gönderiden sonra, Bitcoin üç aydan kısa bir sürede değerinin neredeyse %50’sini kaybetti ve kripto para piyasası genel olarak milyarlarca değer kaybetti.

Kullanıcılar gerçekten olağandışı bir şey fark etmediler ve girişimcinin sadece sevdiği bir karakteri paylaştığını öne sürdüler. Dr.Manhattan geri dönmeden önce arkasını dönüyor 28 Mayıs’ta Elon Musk, Dr.Manhattan’ın kameraya baktığı benzer bir fotoğrafını paylaştı ve bunun üzerine yatırımcılar Musk’ın kripto para piyasasında bir tersine dönüşü ima ettiğini öne sürdü. Teori, Bitcoin’in bu hafta %5’lik hoş bir büyüme ile açılmasından sonra “teyidini” aldı. Başarılı bir açılışa rağmen, Bitcoin henüz tam bir geri dönüşü düşünecek kadar yükselmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz