Elon Musk Twitter Hissesi Satın Aldı

0
497
Elon Musk
Elon Musk

Dogecoin’i sosyal medyaya entegre etmeyi destekleyeceğini söyleyen Elon Musk, Twitter’da neredeyse %10’luk hisse satın aldı. Bloomberg, Reuters, CNBC ve diğer ana akım medyadaki makalelere göre Tesla patronu Elon Musk, Twitter’dan %9.2 hisseye sahip.

Çinli kripto gazeteci Colin Wu, Musk ve Twitter hissesi hakkında bir tweet paylaştı ve topluluğa daha önce büyük Dogecoin destekçisi Elon Musk’ın DOGE’nin Twitter’a entegrasyonunu destekleyeceğini söylediğini hatırlattı. Musk’ın Twitter hisselerinin %9,2’sine sahip olduğu ortaya çıktıktan sonra, sosyal medya devinin hisselerinin fiyatı hızla %26 arttı. Bu büyük hisse, Musk’ı geçen yılın Kasım ayında CEO olarak görevinden ayrılan Jack Dorsey tarafından kurulan şirketteki en büyük tek yatırımcı yapıyor.

Musk, “her şeyi açıklayan” bir DOGE videosu paylaştı

Geçtiğimiz gün Musk, Dogecoin’in aya gidişiyle ilgili bir meme videosu yayınladı ve bunun “her şeyi açıkladığını” söyledi. Video klip ayrıca, işlemlerini doğrulamak için proofof work algoritmasını kullanan Dogecoin, Bitcoin ve diğer para birimlerini basmak için kullanılan madencilik çiplerini de gösterdi. DOGE’nin kurucu ortağı Billy Markus, bu klibi “tarihteki en iyi kripto para birimi videosu” olarak nitelendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz