Elon Musk: Doge İleride Tesla Şarj İstasyonlarında Kullanılacak

0
251
Dogecoin
Dogecoin

Tesla patronu, yeni bir Tesla şarj istasyonu hakkındaki tweet ile ilgili yorum yaparak, gelecekte uygulanabilecek Doge ödemeleri vizyonunu paylaştı. Yakın tarihli bir tweet’te Tesla CEO’su, yenilikçi ve milyarder Elon Musk, gelecekte Tesla şarj istasyonlarının ödeme olarak Dogecoin’i kabul edebileceğini belirtti.

Musk, Tesla Console’un kurucusu Ryan Zohoury’nin, Santa Monica’da yeni açılan Tesla şarj istasyonlarıyla ilgili paylaşımında milyarderi etiketlediği bir tweet’e yanıt verdi. Zohoury, bu istasyonların açılır açılmaz dolduğunu tweetledi ve açıklamasını doğrulamak için bir fotoğraf yayınladı. Aralık 2021’de e-araba üreten devi, orijinal meme kripto para birimi için mallarının bir kısmını satarak Dogecoin denemelerine başladı.

Şimdi, Dogecoin’in bu hafta başlarında SpaceX’in kaynak kodunda yakın zamanda tespit edilmesi nedeniyle SpaceX’in de DOGE ödemelerini test ettiği görülüyor. Bunun dışında Elon Musk, yakın zamanda hem Starlink hem de SpaceX’in Dogecoin ödemelerini kabul etmeye başlayabileceğini ima etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz