Elon Musk, Charlie Munger’ın Eleştirisine Cevap Verdi

0
281
Elon Musk
Elon Musk

Tesla CEO’su Elon Musk, Berkshire Hathaway’in başkan yardımcısı Charlie Munger’ın son kripto eleştirisinin ardından Munger ile yıllar önce yaşadığı bir anısını paylaştı. Elon Musk, Munger’ın çığır açan e-araba üreticisini nasıl küçümsediğini anlattı.

Milyarder 2009 yılında Munger ile yemek yediğini ve bu yemek sırasında Munger’ın “bütün masaya” Tesla’nın başarısız olacağını söylediğini iddia etti. Musk, bu yorumun kendisini üzdüğünü kabul ederken, Munger’a düşük başarı şansına rağmen Tesla’yı başarılı kılmak için “denemeye değer” olduğunu söyledi. Musk’ın azim ve kararlılık hikayesi, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da dahil olmak üzere yatırım topluluğu üyelerinden çok sayıda yorum aldı.

Elon Musk, Temmuz 2020’de Berkshire Hathaway CEO’su Warren Buffett’tan daha zengin oldu. Geçen yıl net değeri 300 milyar doları aştı. Musk, geçen Ekim ayında Buffett’la dalga geçerek, daha zengin olmak için e-araba üreticisinin hissesine yatırım yapması gerektiğini öne sürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz