Elon Musk Bitcoin ve Dogecoin’den Bahsetti

0
329
Elon Musk
Elon Musk

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, en sevdiği kripto para Dogecoin (DOGE) ve lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile ilgili şakalar yaptı. Twiter hesabı üzerinden birkaç paylaşım yapan Musk, rock grubu Linkin Park’ın liste başı şarkısı “In the End”in sözlerinden bahsederek Bitcoin’in %3 düşmesine neden oldu.

Musk yaptığı paylaşım başka birini bulmadan önce gruptan bir kez daha alıntı yaparsa erkek arkadaşını terk etmeye istekli bir kadını gösteriyor. Yanıt olarak erkek arkadaşı Linkin Park şarkısına atıfta bulunarak “önemli bile olmadığını” söylüyor. Musk bunu paylaşırken kripto para birimiyle yollarını ayırdığını gösteren kırık kalp emojisi ile Bitcoin hashtag’ini ekledi. Bu tweet’in ardından Bitcoin yaklaşık bir saat içinde keskin bir düşüş yaşadı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin şimdilerde 36.600 dolardan işlem görüyor.

Musk, Bitcoin’i hedef almanın yanı sıra, ABD Federal Rezervi ile karşılaştırarak Dogecoin’in fiyatını yükselmesini sağladı. Dogecoin’in sonsuz arza sahip olduğu için eleştiriyle karşı karşıya kalırken, milyarder bunun ABD doları basmaktan farklı olmadığını düşünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz