Donald Trump, ‘Bir Tür Sevimli’ Sanat için NFT’ler Başlattığını Söyledi

0
296
Donald Trump
Donald Trump

Eski ABD başkanı Donald Trump, NFT koleksiyonunu çıkarmaya karar verdiğini çünkü sanatı beğendiğini ve resimlerinin “biraz sevimli” olduğunu düşündüğünü söyledi. One America News ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, Trump Dijital Ticaret Kartlarının bir yatırım yapmakla ilgili olmadığını, daha çok sanatsal bir çaba olduğunu söyledi.

Trump, bu ayın başlarında NFT (non-fungible token) ticaret kartlarını piyasaya sürdü ve bunları önceden “büyük bir duyuru” olarak alay etti. İnsanlar, düştüklerinde tanesi 99 $ olan Polygon NFT’leri eleştirdiler, birçok Trump destekçisi onları satın almayacaklarını söyledi ve diğerleri görüntülerde çalınan stok fotoğraflardan filigranlar buldu.

Dijital ticaret kartları, “[Trump’ın] hayatı ve kariyerinin inanılmaz sanatını” içerecek şekilde tanıtıldı ve onu diğer pozlar ve kostümlerin yanı sıra bir astronot, bir kovboy ve bir süper kahraman olarak tasvir etti. Tüm kripto piyasası çöktüğünde neden NFT’leri başlatmayı seçtiği sorulduğunda, Trump “bunu bir yatırım olarak görmediğini” söyledi, ancak yine “onların sevimli olduğunu düşündüğünü” söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz