Dogecoin’in Karlılığı Yüzde 60’a Yükseldi

0
241
Dogecoin (DOGE)
Dogecoin (DOGE)

DOGE, güçlü satış baskısından kurtulduğu için yeniden kârlı hale gelebilir. IntoTheBlock’a göre, ilk meme kripto para biriminin karlılığı, kripto para düşüş hareketlerinden başarıyla kaçındığı ve daha önce piyasada bulunan satış baskısına başarıyla dayandığı için neredeyse %60’a yükseldi.

Metriğin önerdiği gibi, DOGE yaklaşık 0.14$’dan işlem gördüğü ve son üç günde güçlü bir fiyat artışıyla karşı karşıya olduğu için Dogecoin para biriminin karlılığı %58’de kalıyor ve değerine yaklaşık %10 değer katıyor. Karlılık metriğine göre, çoğu DOGE sahibi Mart ayı verilerinin aksine artık zararda değil. Sadece bir ay önce, bir yatırım aracı olarak Dogecoin’in karlılığı yaklaşık %40 idi.

Kârlılıktaki artış, yatırımcılar tarafından tutulan kripto paraların büyük bir bölümünün 0,15 ila 0,16 dolar aralığında satın alındığını da gösteriyor. Şimdilerde Dogecoin 0.14 dolardan işlem görüyor ve hatta 50 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıkıyor, bu da uzun vadeli düşüş trendini kırma şansı olduğunu gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz