Dogecoin, Twitter’ın Yeniden Markalaşmasından Sonra Yükselişte

0
202
Dogecoin (DOGE)
Dogecoin (DOGE)

Meme coin Dogecoin Elon Musk’ın Twitter’ın ismini ve logosunu değiştirmesinin ardından yükseliş geçti. Dogecoin (DOGE), Pazartesi günü Twitter’ın yeniden markalaşmasının ardından %5’e kadar arttı. Memecoin, Avrupa sabah saatlerinde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 29.100 doların altına düştüğü için daha geniş pazar düşüşünü engelledi.

Elon Musk’ın sahibi olduğu Twitter, X.AI adlı yapay zeka odaklı şirketler grubunun bir parçası olan X olarak yeniden markalaşma sürecinde. Musk, Pazartesi günü erken saatlerde dogecoin’in kayan logosunu biyografisine ekledi ve bu, dogecoin’in yeniden markalanan şirkette daha büyük bir rol oynadığına dair spekülasyonları teşvik etti.

Bitcoin’in düşüşü birkaç büyük tokende düşüşe yol açtı; Tron’un TRX’i ve Polygon’un MATIC’i %3,4, Solana’nın SOL’u ise yaklaşık %5 düştü. Bu arada analistler, yükseliş haberlerinin olmamasının ve genel olarak sakin bir yazın, bitcoin fiyatlarına daha fazla ağırlık verebileceğini ve bazılarının 27.000 dolar seviyesini hedeflediğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz