Djed Yükselmeye Devam Ediyor

0
285
Djed
Djed

Bu yıl, Djed için daha fazla gelişme vaat ediyor. Ana ağ lansmanından ancak iki hafta sonra, Cardano tabanlı stablecoin Djed (DJED), destek olarak 31 milyondan fazla Cardano (ADA) kripto para topladı. Djed şu anda temel rezervlerinde 31.496.011 ADA’ya sahip. Djed odaklı bir Twitter hesabı tarafından yayınlanan bir ekran görüntüsüne göre, rezerv oranı %515’tir, bu da her Djed’in ADA’daki değerinin beş katından fazla desteklendiğini gösterir. Bu, kullanıcıların Shen ve DJED’i serbestçe basmasına ve yakmasına olanak tanır.

Ek olarak, Shen’in 23,58 milyon token dolaşım arzı vardır ve 1,09 ADA değerindedir, oysa Djed’in 2,27 milyon token dolaşım arzı vardır. DJED, yedek para birimi olarak SHEN’i kullanır ve USD’ye sabitlenir. Ayrıca bağımsız temel para birimi ADA tarafından da desteklenir.

COTI ağı ve Cardano oluşturucusu Input Output Global (IOG) tarafından geliştirilen Djed stablecoin, 31 Ocak’ta 1.1.1 sürümüyle ana ağda canlı yayına girdi. Ekip, 2023’ün DJED için iki sürüm ve daha fazla geliştirme getireceğini iddia ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz