David Rubenstein: Kripto Hiçbir Yere Gitmiyor

0
440
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bloomberg ile yakın tarihli bir röportajda, Amerikalı milyarder iş insanı David Rubenstein, devam eden piyasa düzeltmesine rağmen kriptonun hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Rubenstein, kripto para birimlerinin değerinin dalgalanmaya devam edeceğini tahmin etti, ancak aynı zamanda değerlemelerinin hala ilgisiz hale gelemeyecek kadar yüksek olduğuna inanıyor. Rubenstein, Bitcoin tek bir dolardan işlem görürken satın alanların hala büyük karlar üzerinde oturduğunu söyledi. Yine de, tepeden satın alan yatırımcılar çok büyük kayıplarla karşı karşıya kaldı.

Analiz platformu IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin adreslerinin neredeyse yarısı şu anda kârsız. Bugün erken saatlerde, en büyük kripto para birimi, bir miktar zemin kazanmadan önce Bitstamp borsasında Aralık 2020’den bu yana en düşük seviye olan 20.816 dolara düştü.

Yakın tarihli bir CNBC röportajında, önde gelen hedge fon yöneticisi Leon Cooperman, kripto paraların, takas edilemeyen tokenlerin ve diğer riskli varlıkların “yakın zamanda” bir boğa piyasasına geri dönme ihtimalinin düşük olduğunu söyledi. 79 yaşındaki milyarder, önceki boğa koşusunu hayatındaki “en spekülatif dönemlerden biri” olarak nitelendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz