David Gokhshtein: BTC Yerine ETH’yi Tercih Ederim

0
276
Bitcoin ve Ethereum
Bitcoin ve Ethereum

Gokhshtein Media’nın kurucusu David Gokhshtein, şu anda sadece getirilere dayalı olmak dışında başka bir sebep olmaksızın BTC yerine ETH’yi tercih edeceğini söyledi. Hem Bitcoin hem de Ethereum’un yedi günlük getirilerine bakıldığında, ETH’nin bu konuda daha iyi performans gösterdiği ortaya çıkıyor. Bitcoin son yedi günde %3,4 artarken, Ethereum %8,8 arttı. CoinGecko verilerine göre Bitcoin son 30 gün ve yıllık olarak sırasıyla %16,2 ve %69,9 değer kaybetti. ETH ise son 30 günde %18,2 ve yıllık %72,3 düştü.

Ethereum’un yeni deflasyonist kripto para birimi çekiciliği nedeniyle Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini düşünüyor. Ethereum, Eylül ayının ortasında, enerji kullanımını %99,95 oranında azaltan, proof of work (POW) mekanizmasından proof of stake (POS) mekanizmasına geçti.

Ethereum da aynı şekilde birikim yapmaya devam eden balinalardan büyük ilgi görüyor. Geçen hafta, zincir üstü analitik firması Santiment, Ethereum “büyük balinalarının”, yani 10,9 milyon dolardan 1,09 milyar dolara sahip olanların, geçen yılki en büyük beşinci tek günlük artışa 947.940 ETH eklediğini bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz