Dallas Mavericks Cardano’yu Kabul Edebilir

0
457

Cardano (ADA) tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmaya devam ederken, Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban’ın ilgisini çekti. Twitter hesabından Cardano ile ilgili birçok soru soran Cuban, Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’den sonra Cardano token’iyle ilk kez ilgilendi. Dallas Mavericks’in kripto para birimini kabul edip etmeyeceği sorulduğunda, “Shark Tank” sunucusu, ödeme işlemcisi BitPay eklese ADA için satış yapmaktan “mutlu” olacağını tweetledi.

Cardano’yu oluşturan IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Cuban için açıklayıcı bir video yayınladı. Videoda Hoskinson Cardano ekosisteminin büyük olduğunu belirtti ve Dogecoin (DOGE) gibi kolay olmadığını dile getirdi. Hoskinson Cuban’ın Cardano hakkında sorduğu sorulara cevap verebilmek için şunları söyledi:

“Bugün ADA’nız ile ne yapabilirsiniz? Varlık ihraç edebilir, şarap satın alabilir, otellerde (50.000’den fazla lokasyonda) kalabilirsiniz. Milyarlarca dolar değerinde ADA günlük olarak hareket ediyor… Ethereum’un aksine, onunla oy verebilirsiniz …”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz