CZ, Bazı Meme Coin’lere Karşı Uyardı

0
505
CZ
CZ

Changpeng Zhao (CZ), yatırımcıları yüksek riskler nedeniyle belirli kripto para birimlerini satın almamaları konusunda uyardı.

Önde gelen kripto para borsası başkanı CZ, Twitter’da bazı Twitter hesaplarının onları takip ettiği gerçeğini kullanarak kripto paraları piyasaya sürdüğünü paylaştı. Changpeng Zhao, yatırımcıları bu kripto para birimlerine girmemeleri konusunda uyarıyor. CZ, Twitter’da belirli grupların kendisinin ilgisinden yararlanmaya çalıştığını belirtti. CZ’nin son zamanlarda “rastgele takip ettiği” hesapları, bu kullanıcıların Binance ile çalışmalarının bir parçası olarak bu yıl odaklanmayı planladığı dört önemli şey hakkında CZ’nin tweet’ine yanıt vermesinden sonra satın almaya çalışıyorlar.

Bu Twitter tanıtıcıları “CZ tarafından desteklendiklerini” söyleyerek kendi meme paralarını piyasaya sürmeye başladıkları ortaya çıktı. Binance CEO’su bunun üzerine bu Twitter hesaplarını takip etmeyi bıraktı. Ancak CZ herhangi bir meme tokeninden bahsetmedi. 

Meme Paraları Popüler

Elon Musk, 2013’te oluşturulan orijinal meme tokeni olan Dogecoin’e güçlü destek göstermeye başladıktan sonra meme paraları son birkaç yılda popüler hale geldi. Dogelon Mars (ELON) adlı biri CoinMarketCap’te 197. sırada yer alıyor ve şu anda 0,0000002833 dolardan işlem görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz