Cyber ​​Capital Kurucusu Bitcoin’i Eleştirdi

0
257
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kripto odaklı fonun kurucusu ve CIO’su Cyber ​​Capital Justin Bons, teknolojik ilerleme eksikliği nedeniyle diğer kripto para birimlerine kıyasla Bitcoin’i “teknik olarak en kötü kripto para birimlerinden biri” ve “faydasız tamamen spekülatif bir varlık” olarak nitelendirdi.

Bons, 2016 yılında Avrupa’nın en eski kripto para fonlarından birini (Cyber ​​Capital) kurdu ve 2014 yılından bu yana tam zamanlı bir kripto araştırmacısı olarak çalışıyor. Justin, 2014’te BTC’yi şiddetle savunduğunu söylerken, “gerçek şu ki BTC’nin o zamandan beri dramatik bir şekilde değiştiğini” söyledi ve blok boyutu sınırını artırmama kararı “Bitcoin’in orijinal vizyonundan ve amacından büyük bir sapmayı temsil ediyor” dedi. Ancak Bons, ağın ölçekleme sorununa daha açık çözümlerden biri olan Bitcoin Lightning ağını ele almadı.

Bons, rakip ağların üstün token tasarım yöntemlerini benimsediğini ve bazı akıllı sözleşme ağlarının token için negatif enflasyon oranlarını tetikleyebilecek ücret yakma mekanizmalarını benimsediğini ekledi. Kurucu, Ethereum ve Cardano’nun yakında önemli yükseltmelerden geçerken, Bitcoin’in büyük ölçüde değişmeden kaldığını hatırlattı. Bons, herhangi bir önemli teknolojik gelişme veya fayda olmaksızın, BTC’nin birçok insan için “gelir, fayda ve kullanım durumu analizinin temel nedenlerinin aksine” yatırım yapmaya devam eden tamamen spekülatif bir varlık haline geldiğini savundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz