CryptoDickbutts Ethereum NFT’leri Günlük Satış Hacminde Yüzde 690 Arttı

0
281
NFT
NFT

CryptoDickbutts Pazar günü yükseldi ve yüksek hacimde bir avuç diğer önemli NFT koleksiyonunu geride bıraktı. OpenSea’deki Ethereum tabanlı NFT’ler için günlük işlem hacmi, %690 arttı. Hacim geçen hafta %135 arttı.

Dickbutts, yıllarca Reddit gibi sosyal medya platformlarında sayısız memede paylaşıldıkları için internet kültürünün tanınabilir bir parçası haline geldi. Daha sonra OG koleksiyonu olarak adlandırılan Ethereum üzerinde 161 NFT’lik bir koleksiyon, 2021 yılının Mart ayında piyasaya sürüldü ve geçen yıl Ağustos ayında 5.200 NFT’den oluşan bir Seri 3 ile takip edildi. Seri 3’ün en ucuz CryptoDickbutt’u şu anda 3 ETH’den satıyor veya son 24 saat içinde %31 artışla şimdilerde 5,100 doların biraz üzerinde. Bu, Dickbutts taban fiyatının şimdiye kadarki en yüksek seviyesi; geçen ay %163 arttı.

Fiyatın bugün neden yükseldiği tam olarak belli değil, ancak CoinShares’in Baş Strateji Sorumlusu Meltem Demirörs, “Dickbutt’lar yatırım yapmakla ilgili değildir. Dickbutt’lar bir kültürdür.” diye ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz