Crypto.com, Kurumsal Personelin Yüzde 5’ini İşten Çıkardı

0
287
Crypto.com
Crypto.com

Crypto.com, kripto kışına hazırlanmak için işgücü kesintileri yapmak üzere Gemini, Coinbase, Bitso ve Buenbit gibi diğer kripto para borsaları takip ediyor. CEO Kris Marszalek Cumartesi günü bir tweet’te yaptığı açıklamada, Crypto.com’un 260 kişiyi veya kurumsal işgücünün %5’ini işten çıkaracağını söyledi.

Bir Twitter ileti dizisinde Marszalek, işten çıkarmaları “uzun vadede sürekli ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamak” için “zor ve gerekli” bir karar olarak nitelendirdi. CEO ayrıca 2018 kripto ayı piyasasına ve şirketin 2018-19 kripto kışında “inşa etmeye odaklanmasına” atıfta bulunarak mevcut “piyasadaki düşüşten” bahsetti.

Marszalek, “Bir sonraki boğa koşusu sırasında en büyük kazananlar olmak için düşüş döngüsü sırasında kendimizi en güçlü inşaatçılar olarak konumlandırmak için kaynaklarımızı en iyi şekilde nasıl optimize edeceğimizi değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi. Bu, kurumsal iş gücünün yaklaşık %5’inde hedeflenen azalmalar yaparak uzun vadede sürekli ve sürdürülebilir büyüme sağlamak için zor ve gerekli kararlar almak anlamına gelir. Pazartesi sabahı Crypto.com, geçtiğimiz gün 1,3 milyar dolarlık işlem hacmi gerçekleştirerek spot hacmine göre en büyük 14. kripto para borsası oldu. Geçtiğimiz altı ay içinde Crypto.com pazarlamaya yoğun bir şekilde harcama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz