Crypto.com Bölgesel Merkezini Paris’te Kuracak

0
290
Crypto.com
Crypto.com

Binance, Fransa’nın iş yanlısı çevresi tarafından baştan çıkarılan tek kripto şirketi değil: bugün Crypto.com bölgesel merkezini Paris’te kuracağını duyurdu. Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Singapur merkezli kripto borsası, Fransa’ya 150 milyon € (145.3 milyon $) yatırım yaptığını söyledi.

Şirket geçen ay Fransa’da dijital varlık hizmet sağlayıcısı olarak kaydolmak için düzenleyici onay aldı. Crypto.com COO’su Eric Anziani, şirketin “Fransa’daki yeni dijital ekonomiyi kolaylaştırmaya ve müşterilere sınıfının en iyisi kripto deneyimi sunmaya yardımcı olmak için sektörlerdeki paydaşlarla etkileşime devam etmeyi” dört gözle beklediğini söyledi. Şirketin kendi rakamlarına göre 50 milyondan fazla insan Crypto.com ürünlerini kullanıyor.

Rakip kripto borsası FTX gibi, Crypto.com da spor pazarlamasına büyük bahse girdi: Bu yılın başlarında, gelecek ayki FIFA Dünya Kupası için sponsor olacağını duyurdu. Geçen yıl Formula 1 yarışlarıyla 100 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. Crypto.com ayrıca NBA’in Philadelphia 76ers ve Ultimate Fighting Championship ile pazarlama anlaşmaları imzaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz