Coinbase ABD Dışında İşlem Hacmi 1 Milyar Dolara Ulaştı

0
124
Coinbase
Coinbase

ABD merkezli Coinbase kripto borsasının yurtdışı kolu olan Coinbase International Exchange, büyük bir dönüm noktasına ulaştı.

20 Şubat 2024’te Coinbase International Exchange, sürekli vadeli işlem teklifleri için 24 saatlik bir zaman dilimi içinde işlem gören kavramsal sözleşme hacminin 1 milyar doları aştığını duyurdu.

Sürekli vadeli işlemler, yatırımcıların, dayanak varlığın son kullanma tarihi veya teslimatı olmaksızın kripto para birimlerinin fiyat hareketleri hakkında spekülasyon yapmasına olanak tanıyan bir türev sözleşmesi türüdür. Yalnızca belirli bölgelerdeki ABD dışındaki tüketicilere açık olan denizaşırı Coinbase borsası, Mayıs 2023’te Bermuda’da ilk kez BTC ve ETH kalıcı vadeli işlemleriyle başladı.

O zamandan beri borsa, listelemesini Cardano (ADA), Solana (SOL), XRP, iyimserlik (OP), Arbitrum (ARB), Ethereum Classic (ETC), Polygon (MATIC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Chainlink (LINK), Stellar (XLM), Avalanche (AVAX) ve Litecoin (LTC) gibi büyük kripto para birimlerini destekleyecek şekilde genişletti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz