Charlie Munger Yine Kripto Paraları Eleştirdi

0
322
Charlie Munger
Charlie Munger

Milyarder yatırımcı ve Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger, Daily Journal Corporation’ın Yıllık Hissedarlar Toplantısı’nda kripto para birimlerini “çok aptalca” ve “gülünç” olarak nitelendirerek eleştirdi. Munger, kripto para birimlerine “zarardan başka bir şey yapmadıklarını” belirterek eleştirisinde geri durmadı. Kripto para biriminden “cryptocrapo” ve “cryptocrabble” olarak bahsetti ve “değersiz” ve “iyi olmadığı” için neden birinin onu satın alacağını sorguladı.

Munger, hükümetin kripto para birimlerine izin verme kararıyla ilgili endişelerini dile getirdi ve bunun zarardan başka bir şey yapmayacağını söyledi. Hatta kripto para birimlerini yasaklayan Çinli liderin “haklı” olduğunu söyledi. Yatırımcı, Çin Komünist Partisini kripto para birimlerine karşı sert duruşundan dolayı defalarca övdü. 

Omaha merkezli çok uluslu holding şirketi Berkshire Hathaway’in başkan yardımcısı olan Munger, kısa süre önce yayınladığı makalede, ABD’nin dijital varlıklara kapsamlı bir yasak getirmesi gerektiğini savundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz