Charlie Munger, Kriptoyu Yasaklama Çağrısında Bulundu

0
245
Charlie Munger
Charlie Munger

Warren Buffett’in sağ kolu Charlie Munger, kripto para birimlerini sert bir şekilde eleştirmeye devam ediyor. Son olarak Munger, kripto paraları yasaklama çağrısında bulundu ve onları “zührevi bir hastalık” ile kıyasladı.

Berkshire Hathaway’in başkan yardımcısı Charlie Munger, Daily Journal’ın Los Angeles’taki yıllık hissedar toplantısında Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini “derhal” yasaklayarak diğer ülkelerin Çin’in davasını takip etmesi gerektiğini belirtti. Munger, kripto paraları yasaklayan Çin hükümetine hayran olduğunu ifade etti. Bununla birlikte Munger tüm bu yıllar boyunca kripto para birimlerinden uzak durmaktan “gurur duyduğunu” vurguladı.

Warren Buffett’in geçen ay 98 yaşına giren sağ kolu kriptoyu “zührevi bir hastalık” ile karşılaştırdı. Munger, yeni varlık sınıfına yönelik şimdiye kadarki en sert eleştirisinde bunun “aşağılamanın altında” olduğunu söyledi. Milyarder, kripto para birimlerinin yalnızca gasp, adam kaçırma ve vergi kaçakçılığı için yararlı olduğunu öne sürdü. Munger ayrıca altcoinlerin çoğalmasından hoşnutsuzluğunu dile getirdi ve insanların kıskançlıktan kendi para birimlerini yaratmalarından şikayet etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz