Charles Hoskinson Terra İle Dalga Geçti

0
366
Charles Hoskinson
Charles Hoskinson

Cardano yaratıcısı Charles Hoskinson, yakın tarihli bir tweet’te rakip bir akıllı sözleşme platformu olan Terra ile alay etti. Hoskinson, tartışmalı Terraform Labs lideri Do Kwon tarafından yapılan bir şakayı tekrarlayarak, “negatif korelasyon” için bazı LUNA tokenleri satın almayı önerdi. Negatif bir korelasyon, bir varlığın değerinin arttığını, diğerinin azaldığını gösterir. Yatırımcılar, çeşitlendirme amacıyla ters yönde hareket etmesi muhtemel varlıkları dahil etme eğilimindedir. Bu şekilde, risk seviyesini önemli ölçüde azaltmak mümkündür.

Terra’nın stablecoini bugün erken saatlerde 0,70 dolar seviyesinin altına düştü. Luna Foundation Guard (LFG), şimdi UST’yi istikrara kavuşturmak için2,23 milyar dolarlık Bitcoin zulasının tamamını dağıttı. Bunun üzerine UST 0.93 dolara yükselmeyi başardı, ancak sabit fiyatı henüz tam olarak restore edilmedi. Ayrıca, daha geniş kripto piyasasının şu anda bazı mütevazı toparlanma belirtileri göstermesine rağmen, LUNA’nın fiyatı son 24 saat içinde hala %47 değer kaybetmiş durumda.

Hoskinson ayrıca ADA’nın düşük performansını da savundu ve aslında büyük kripto para birimlerinin geri kalanını izlediğini iddia etti. Cardano’nun yerel tokeni şu anda %2 ekledikten sonra 0,68 dolardan işlem görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz