Chamath Palihapitiya Bitclout’u Bitcoin’in İlk Zamanlarına Benzetti

0
350

Kişilerin kimliklerini temsil eden token ticareti için benzersiz bir platform olan Bitclout, düğüm yapısını yeniden şekillendiriyor. Efsanevi yatırımcı Chamath Palihapitiya, benimsenme beklentileri konusunda oldukça heyecanlı.

24 Nisan’da BitClout ekibi ilk kez “vizyon” belgesini yayınladı ve düğüm teknolojisi tasarımını değiştirdi. Bunun üzerine efsanevi risk sermayedarı Chamath Palihapitiya, geliştiricilerin yüksek teknoloji projelerinin kitlesel olarak benimsenmesinin başladığını iddia etti. Bununla birlikte Palihapitiya, Bitcoin’in ilk günlerindeki gibi BitClout’un asimetrik tek yönlü bir iddia gibi görüneceğini ekledi. Palihapitiya, Andreessen Horowitz, Sequoia Capital ve Alexis Ohanian ile birlikte BitClout’un ilk yatırımcıları arasındaydı.

Bu arada, kripto para birimi topluluğu BitClout’un iş modeline tepki gösterdi. VanEck’in dijital varlıklar stratejisi direktörü Gabor Gurbacs, BitClout’un izinsiz olarak insanların kimliklerinden para kazandığını hatırlattı. Milyarder yatırımcı Mark Cuban ise Palihapitiya’nın BitClout’u destekleme kararının doğru olmadığını ifade etti. Ayrıca, BlockTower Capital CIO’su Ari Paul, dolandırıcılık olmasının yanı sıra, BitClout tasarımının da zayıf olduğunu belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz