Chainlink Yükselişte

0
113
Chainlink
Chainlink

Chainlink (LINK) piyasa değerinde önemli bir artış yaşadı. Bu ani artış, gizemli bir varlığın 42 milyon dolarlık şaşırtıcı bir tutara ulaşan LINK tokenlerini agresif bir şekilde biriktirmesinin ardından geldi. Blockchain analiz firması Lookonchain’in yakın zamanda ortaya çıkardığı açıklamaya göre, LINK tokenlarının önemli miktarda satın alınmasının arkasında “gizemli bir balina veya kurum” var.

Analitik firması, son iki gün içinde toplam 47 yeni cüzdanın Binance’ten 42,38 milyon dolar değerinde 2.237.504 LINK’i çektiğini tweetledi. Bu ilgi çekici faaliyet, Chainlink’in geleceğine önemli miktarda mali destek ve güven veren bir kuruluşun stratejik bir hamlesini akla getiriyor.

Sadece bir gün önce, değeri yaklaşık 4,12 milyon dolar olan ve LINK başına ortalama 18,1 dolar olan 227.350 LINK tokeninin Binance’ten çekildiği bildirilmişti. Bu fonlar, yalnızca LINK tokenlarını tutan sekiz yeni oluşturulan cüzdanlara dağıtıldı; bu da, bu özel kripto para birimini biriktirmek için kasıtlı bir çabanın olduğunu gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz