Chainlink (LINK) Fiyatı Parabolik Oluyor

0
146
Chainlink
Chainlink

Balinalar ve kurumlar agresif bir şekilde önemli miktarda token biriktirirken, kripto para piyasası, şaşırtıcı bir şekilde Chainlink (LINK) fiyatında bugün önemli bir artışa tanık oldu. Spot On Chain raporları, Binance’te bir dizi büyük işlemin gerçekleştiğini gösteriyor ve bu da tek bir kuruluş veya kurumun LINK biriktirmek için kasıtlı bir çaba gösterdiğini gösteriyor.

Değeri 4,12 milyon dolar olan ve LINK başına ortalama 18,1 dolar olan şaşırtıcı 227.350 LINK, sekiz yeni cüzdan üzerinden Binance’den çekildi. Özellikle, bu cüzdanların yalnızca LINK tokenları içermesi, bu özel kripto para birimini biriktirmeye odaklanmış bir stratejiye işaret etti.

Bu duruma heyecan katan şey, para çekme işlemlerinin zamanlamasıdır. LINK tokenlarının çoğu, fiyat %7’lik ani bir artış yaşamadan hemen önce borsadan çekildi. Güne token başına 18,15 dolardan başlayan LINK, etkileyici bir şekilde token başına 19,42 dolara yükseldi ve geçen haftaya göre %35’lik bir artışa işaret ederek bugünkü ticaret seansı için yükseliş sinyali verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz