CFTC Şefi Behnam, Washington’da Bir Kripto Hareketinin Oluştuğunu Görüyor

0
411
CFTC
CFTC

Dijital varlıkların kilit düzenleyicisi olarak Başkan Rostin Behnam, kurumuna daha fazla fon sağlayan ve nakit piyasalarına erişim sağlayan yasaları teşvik ediyor. Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) başkanı Rostin Behnam, Kongre’nin kurumuna dijital varlık piyasaları üzerinde çok daha geniş bir düzenleyici yetki vermek için hamleler yapmasından “çok cesaretlendirildi”.

Behnam Perşembe günü Austin, Teksas’ta CoinDesk’in Consensus 2022’sinde “Teknoloji, endüstri ve ekonomi için bence sadece olumlu bir ivme” dedi. “Washington’da çok nadir görülen bu konuda bir araya gelen benzersiz koalisyonlar var.”Behnam, bu çabanın önemli bir yönünün, CFTC’ye endüstriden alınan ve ajansta büyümeyi ve işe alımları finanse edecek ücretleri değerlendirme gücü verdiğini söyledi.

Behnam, Algoritmik stablecoin’in “fiyattaki müthiş düşüşe” dikkat çekerek, TerraUSD’nin (UST) son zamanlardaki erimesinin düzenleme ihtiyacını vurguladığını söyledi. “Son birkaç yıldır söylenenleri, benim söylediklerimi doğruluyor” dedi. “Alanın etrafına korkuluklar koymamız gerekiyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz