Celsius Para Çekme İşlemlerini Durdurdu, CEL Token Çöktü

0
387
Celsius
Celsius

Celsius, aşırı piyasa koşulları nedeniyle tüm para çekme işlemlerini durdurdu. Bu Pazartesi günü erken saatlerde yayınlanan bir duyuruya göre, popüler kripto para ödünç verme platformu Celsius, tüm para çekme işlemlerini durdurdu. Yerel Celsius (CEL) tokeninin fiyatı haberlerin ardından %50’den fazla düştü. Kullanıcıların paralarını ne zaman çekebilecekleri belli değil, ancak şirket bu işlevi geri getirmenin “nihai hedefi” olduğunu açıkladı.

Celsius, piyasa koşulları nedeniyle farklı hesaplar arasında takas ve transferleri de devre dışı bıraktı. Duyurudan önce, borç verme platformu, merkezi olmayan finans protokolü Aave’den yaklaşık 250 milyon dolar çekti ve bunu FTX borsasına gönderdi. Böyle bir hareketin arkasındaki neden belirtilmedi ve bu, topluluk içinde daha fazla spekülasyona yol açtı.

Celsius kullanıcıları Mayıs ayı başlarında Terra’nın çöküşünün ardından para çekme sorunları hakkında toplu olarak şikayet etmeye başladı. Ancak şirket, müşterilerine fonlarının güvende olduğuna dair güvence verdi. Celsius, 17 Mayıs itibarıyla iki milyondan fazla müşteriye ve 11.8 milyar dolarlık varlık yönetimine sahipti. Celsius habe

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz