Cathie Wood, Coinbase Hissesini Düşükten Satın Aldı

0
250
Cathie Wood
Cathie Wood

ARK Invest Salı günü Coinbase hisselerini sattı, ardından Perşembe günü SEC’in uyarısının fiyatı düşürmesinin ardından daha da büyük bir alım yaptı. Cathie Wood’un teknoloji odaklı yatırım şirketi ARK Invest, borsanın Çarşamba günü düzenleyicilerin yaptırım tehdidiyle karşı karşıya kalmasından kısa bir süre sonra yaklaşık 18 milyon dolar değerinde Coinbase (COIN) hissesi satın aldı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından federal menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla hedef alınan kripto borsasının hisseleri, Çarşamba günü 84 dolardan 62 doların altına düştü. Wood ertesi gün şirkette 268.928 hisse aldı ve bu sırada COIN her biri 66.30 dolardan kapandı. Bu, kabaca 17.829.000 dolarlık bir satın alma anlamına gelir.

Coinbase Çarşamba günü Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan şirketin staking ürünlerinin kayıt dışı menkul kıymetler oluşturduğunu iddia eden bir Wells Bildirimi aldı. Bildirim ayrıca “Coinbase borsasının ve Coinbase Wallet’ın yönlerinden” de bahsediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz