Cardano’nun Djed Stablecoin’i 35 Yeni Ortaklık Gördü

0
232
Cardano
Cardano

Bir blog gönderisinde COTI ekibi, Cardano’nun COTI ağı ile iş birliği içinde geliştirilen algoritmik stablecoin Djed’in ana ağ lansmanından önce 35 yeni ortaklık gördüğünü paylaştı. Vasil hard forkunun lansmanı yaklaşıyor, bu da Djed stablecoin’in yakında ana ağda konuşlandırılabileceğini gösteriyor.

Büyüyen ortaklıklar

COTI ağına göre, Cardano’nun Djed stablecoin’inin sonunda Cardano’nun tüm ağ işlem ücretlerini ödemek için kullanılan birincil para birimi olarak hizmet etmesi amaçlanıyor. 19 Temmuz’da, Cardano’daki bir DeFi altyapı merkezi olan Djed ve Astarter arasında başka bir iş birliği duyuruldu. MusicFi platformu olan Celestial City ile yeni işbirliği geçen ayın sonunda başlatıldı. Celestial City kullanıcıları, platformda ödeme yapmak için ADA Pay’i kullanabilecekler. Ayrıca, anlaşma yoluyla Cardano’nun yerel kripto para birimi ADA ile ödeme yapma seçeneği de verilecek.

Aynı ay, kullanıcıların iki cüzdan içinde her türlü Cardano Native Assets’in ticaretini yapabileceği bir platform olan Trading Tent de Djed ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık, diğer birkaçıyla birlikte, Cardano stablecoin’in diğer platformlarda kullanım durumlarını genişletirken Djed’in kullanımını sağlamayı umuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz