Cardano, Mithril Mainnet Sürümü İçin Geri Sayıma Başlıyor

0
273
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

Cardano, Mithril’in önemli olmasının temel nedenlerine yeni bir ışık tuttu. Cardano protokolü, uzun zamandır beklenen Mithril yükseltmesinin nispeten kısa bir süre içinde ana ağa ulaşacağını ima etti. Ana ağ lansmanının ne kadar yakın olduğunu belirten Cardano protokolü, topluluğuna yükseltmenin ne anlama geldiği ve ekosisteme getireceği faydalar hakkında bilgi verdi.

Input Output’a göre Mithril, hızı ve verimliliği artıran bir protokol” olarak tasarlandı. Mithril’in tasarımlarına göre, merkezi olmayan Cardano karar verme süreci daha da geliştirilebilir. Mithril, başlattığı senkronizasyon verimliliğinin yanı sıra, bir bütün olarak protokolün güvenliğini artırmaya da yardımcı olacaktır.

Mithril’in tasarımı aylardır devam ediyor ve IOHK haftalık raporunda ilerlemesi hakkında düzenli güncellemeler veriyor. Mithril, Ağustos 2022’de yayınlanan proof of concept ile beta aşamasındaydı. Mithril protokolü artık son test aşamalarında ve ana ağ için hazır. Ayrıca Mithril, mimari tasarımına bakılırsa, ilk kullanım durumu olarak adlandırılan tam bir Cardano düğümünü hızlı ve verimli bir şekilde önyükleyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz