Cardano İlk Ana Ağ Uyumlu Hydra Düğümünü Başlattı

0
313
Cardano
Cardano

Tanınmış bir blockchain platformu olan Cardano, ilk ana ağ uyumlu Hydra düğümünün piyasaya sürülmesiyle ölçeklenebilirlik yolculuğunda kritik bir kilometre taşını işaret ediyor.

Geliştirici Sebastian Nagel tarafından yapılan duyuruya göre, popüler blockchain platformu Cardano, ana ağ uyumlu ilk Hydra düğümünün piyasaya sürülmesiyle gelişiminde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Bir dizi tweet’te Nagel, Hydra düğümü sürüm 0.10.0’ın, son inceleme oturumlarında Cardano ana ağındaki Hydra kafalarının başarılı bir şekilde gösterilmesinin ardından piyasaya sürüldüğünü açıkladı. Bu gelişme, Cardano’nun ölçeklenebilirliğini ve uyarlanabilirliğini artırma yolculuğunda ileriye doğru atılmış önemli bir adımı işaret ediyor.

Cardano’nun ana şirketi Input Output tarafından tanımlandığı şekliyle Hydra, Cardano blok zincirinin ölçeklenebilirliğini artırmak için tasarlanmıştır. Protokoller, daha hızlı ve daha ucuz işlemleri kolaylaştırmayı ve böylece blok zincirini çeşitli kullanım durumları için daha uyarlanabilir hale getirmeyi amaçlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz