Cardano Hakimiyeti Düşüyor

0
304
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

Cardano hakimiyeti geçen yıl %4’ten %2’ye düştü. Bir ADA balinası tarafından belirtildiği gibi, Bitcoin hakimiyeti %52’den %42’ye düşerken, Cardano hakimiyeti geçen yıl %4’ten %2’ye düştü. Cardano kullanıcısı, düzenlemenin kripto para piyasası için bir çığır açabileceğine inanıyor. Düzenleme, kripto endüstrisinde en çok tartışılan konular arasında yer almaya devam ediyor.

Cardano Vakfı geçtiğimiz günlerde Zürih Üniversitesi’ndeki Blockchain ve Dağıtılmış Defter Teknolojileri (BDLT) Grubu ile araştırma işbirliğini duyurdu. Araştırma, güvenli, ölçeklenebilir ve merkezi olmayan bir sistem olarak Cardano’yu çevreleyen temel sorular üzerinde farklı açıları keşfetmeyi amaçlamaktadır.

Cardano ağı, fiyat hareketine rağmen büyümeye devam ediyor

Cardano ağı kısa süre önce, ağ üzerinde çalışan beş milyondan fazla adresin yeni bir dönüm noktasına ulaştı ve bugüne kadarki %48’lik bir artışa ulaştı. Kullanıcı sayısındaki güçlü artış, ağdaki artan dApp ve çözüm sayısıyla ilişkilidir ve ağın temel büyümesini gösterir. Mart 2021’de Cardano ağındaki adreslerin sayısı 2,6 milyon civarındaydı. Şimdilerde ADA, %3 düşüşle 1,05 dolardan işlem görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz