Cardano CTO: Dogecoin Kesinlikle Geleceğin Teknolojisi Değil

0
275

Cardano’nun arkasındaki şirket olan IOHK’nın CTO’su Romain Pellerin, Dogecoin’in (DOGE) sadece bir şaka token’i olduğunu ve kesinlikle dijital para birimleri arasında geleceğin teknolojisi olmadığını belirtti. Pellerin, Dogecoin’in gelecek vaat etmediğini söyledi. Pellerin dijital para birimlerinin gelecekte nasıl işleyeceği konusunda Dogecoin’in pek uygun bir teknoloji olamayacağını kabul etti. Ayrıca Dogecoin’in sadece belirli bir topluluğa hitap ettiğini belirten Pellerin, Dogecoin’in ironiyi seven kişilerin tercih ettiğini belirtti.

Dogecoin’in kendi geliştiricileri tarafından terk edilen ve kalite açısından sağlam kriptolarla rekabet edemeyen bir proje olduğunu hatırlattı. Pellerin, tartışılacak başka, daha uygun kripto para birimleri ve projeler olduğunu söyledi.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın en sevdiği kritpo para ilan etmesiyle birlikte yükselişe geçen Dogecoin kısa sürede büyük bir popülariteye ulaştı. Ancak Doge geçtiğimiz hafta yaşanan düşüşte önemli bir darbe aldı ve şimdilerde 0.33 dolardan işlem görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz