Cardano Çift Haneli Hacim Kazandı

0
156
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

Piyasa değeri açısından önde gelen kripto para birimlerinden biri olan Cardano (ADA), son 24 saat içinde işlem hacminde artışa tanık olduğu için kripto dünyasında dalgalar yaratıyor. CoinGlass’ın verilerine göre, Cardano tokeninin temel ciro metriği %49,07 gibi etkileyici bir artış göstererek 631,41 milyon dolara yükseldi.

Ticaret hacmindeki bu artış münferit bir olay değil, Aralık ortasından bu yana ortaya çıkan daha geniş bir eğilimin parçası. ADA’nın işlem hacimleri, son haftalarda aralıklı olarak %50’lik artışlarla birlikte olağan 120 milyon dolardan 400 milyon dolara fırladı. 2022 yazından bu yana bu düzeyde ticaret faaliyetine tanık olunmadı.

Cardano’nun işlem hacimleri ile ADA’nın fiyat performansı arasındaki korelasyon açıktır. ADA, Ekim ortasından bu yana %180’in üzerinde artış göstererek token başına 0,63 $ gibi kayda değer bir değere ulaştı. Özellikle Cardano tokeni, fiyat tablosunda, 2019’da gözlemlenen bir modeli anımsatan birikim işaretleri gösteriyor. Kasım ayında token %75’lik bir büyüme atağı yaşamadan önce 23 gün boyunca yatay işlem gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz