Bybit Hollanda’da Ticaret Platformunu Başlattı

0
72

Ticaret hacimlerine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bybit, Hong Kong’daki düzenleyici incelemeyle karşı karşıya kaldıktan sonra Avrupa’daki faaliyetlerini genişletiyor.

28 Mart’ta Bybit, dijital varlık platformu Bybit.nl’nin Hollanda’da başlatıldığını resmen duyurdu. Yeni yerel ticaret platformu ülkede düzenleniyor ve Hollandalı kullanıcıların kripto para birimi ticareti ve eğitim kaynaklarına erişimini sağlamak için tasarlandı.

Bybit.nl’nin lansmanı, en eski Bitcoin’lerden biri olan Satos ile yapılan işbirliği sayesinde mümkün oldu. Ortaklık sayesinde, Bybit’in Hollandalı kullanıcıları fiat para birimini yatırıp çekebilecek ve 300’den fazla çiftte işlem yapabilecek.

Bybit kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, Bybit’in Hollanda’daki lansmanının, şirketin mevzuat uyumluluğunu sürdürürken kullanıcılara hizmet etme taahhüdünü ilerletmeyi hedeflediğini söyledi. Bazı yerel raporlara göre Bybit, Şubat 2024’te bazı hizmetlerini durduruyordu. Borsa, Hollanda merkez bankasının yönergelerine uygun olarak özellikle Hollanda’daki türev hizmetlerini durdurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz