Büyük Kripto Borsası Bybit İngiltere Pazarından Ayrılıyor

0
200

En büyük kripto türev borsalarından biri olan Bybit, nihayet 2023 yılı sonuna kadar İngiltere pazarından ayrılmaya karar verdi.

2023’ün 2. çeyreğinde, Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi, kriptoyla ilgili işletmelerin pazarlama ve iletişim stratejileri için katı düzenlemeler getirdi. Büyük bir türev borsası, artan düzenleyici incelemelerin son kurbanı oldu.

Üst düzey bir kripto para birimi ticaret platformu olan Bybit, artan düzenleyici baskı nedeniyle İngiltere’deki faaliyetlerini durduracağını duyurdu. Resmi ekip açıklamasında, 1 Ekim 2023 08:00 UTC’den itibaren Bybit’in artık İngiltere’deki müşterilerin hesap açma başvurularını kabul etmeyeceği belirtiliyor.

Bybit’in İngiltere’deki aktif kullanıcıları, 8 Ekim 2023’ten itibaren artık para yatıramayacak, sözleşme açamayacak veya diğer işlemleri başlatamayacak. Geçiş döneminde pozisyon kapatma ve varlık çekme işlemleri gerçekleştirilebilecek. 8 Ocak 2024’te tüm açık pozisyonlar zorla tasfiye edilecek; kullanıcılar yalnızca nakde çevrilen fonları çekebilecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz