Büyük Fırsat: 21 Milyon TL Değerinde Ödül Havuzu!

0
125
Binance
Binance

Kripto para dünyasının öncü platformlarından biri olan Binance, yılın en büyük ödül kampanyasını devam ediyor. Tam tamına 21 milyon TL değerinde ödül havuzu sizi bekliyor. Bu büyük ödülden payınızı almak için yapmanız gerekenler oldukça basit: İlk kripto varlığınızı satın alın veya arkadaşlarınızı davet edin, kazanmaya başlayın!

Etkinlik Dönemi: 2024/05/09 04:00:00 – 2024/06/09 20:00:00 (UTC)

Türkiye’nin 1 numaralı kripto platformu, hem yeni kullanıcılarına hem de mevcut kullanıcılarına büyük bir fırsat sunuyor. İlk kripto varlığınızı alarak ya da arkadaşlarınızı davet ederek bu büyük ödül havuzundan payınızı alabilirsiniz.

Nasıl Katılacaksınız?

  1. İlk Kripto Alımınız ise: Platforma üye olun ve ilk kripto varlığınızı satın alın. Bu görevleri tamamlayan her yeni kullanıcı, 10 USDT garanti hoş geldin ödülü kazanıyor ve ayrıca büyük ödül yağmuruna ve mega ödüle katılma şansı elde ediyor.
  2. Arkadaşlarınızı Davet Edin: Davet ettiğiniz her arkadaşınız için hem siz hem de arkadaşınız ödül kazanma şansına sahip olacaksınız. Mevcut kullanıcılar, davet ettikleri her yeni kullanıcı için 5 USDT garanti davet ödülü kazanıyorlar ve yine büyük ödül yağmuruna ve mega ödüle katılma şansına sahipler.

Ödül Havuzları Şu Şekilde:

  • Yeni Kullanıcı Garanti Ödülleri: 100.000 USDT
  • Mevcut Kullanıcı Garanti Ödülleri: 50.000 USDT
  • Büyük Ödül Yağmuru: 400.000 USDT
  • Mega Ödül: 50.000 USDT

Hacim Şampiyonlarına Özel Ödüller:

Etkinlik süresince en yüksek alım-satım hacmini gerçekleştiren ilk 5 kullanıcı, toplamda 50.000 USDT’ye kadar ödül kazanacak.

Her iki yöntemle de ödül havuzuna katılabilir ve büyük ödülün bir parçası olabilirsiniz. 21 milyon TL değerindeki ödül havuzu, kazananlarını bekliyor.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz