Bu Tahmin Gerçekleşirse Bitcoin Fiyatı Yakında 31.300 Dolara Ulaşabilir

0
217
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

En iyi analist Ali Martinez şu anda Bitcoin için önemli hedefleri açıklıyor. Ali Martinez, Bitcoin fiyat tahminiyle ilgili bir güncelleme paylaştı ve bu, dünyanın önde gelen dijital para biriminin önemli bir yükseliş hareketi için hazırlanabileceğini gösteriyor. Yakın tarihli bir tweet’te Martinez, Bitcoin’in yakın gelecekte yalnızca bir değil iki temel fiyat hedefine ulaşma potansiyeline olan güvenini dile getirdi.

Martinez’in analizinin odak noktası, kripto piyasasındaki potansiyel fiyat trendlerini belirlemeye yardımcı olan ve geniş çapta takip edilen bir teknik gösterge olan TD Sequential etrafında dönüyor. Analist, yalnızca bir gün önce takipçilerini BTC 12H grafiğinde yükseliş eğilimi gösteren bir modelinin oluşumuyla aynı zamana denk gelen kritik bir satın alma sinyali konusunda uyardı. Bu yükseliş sinyalinin güçlenmesinin koşulu, Bitcoin’in 29.800 doların üzerinde bir fiyat seviyesini koruması gerektiğiydi.

Martinez’in son tweet’ine göre, Bitcoin için ilk fiyat hedefi 30.600 dolar, bu da mevcut fiyatından yaklaşık %2,6’lık bir artış potansiyeli olduğunu gösteriyor. Martinez ayrıca, yaklaşık %5’lik daha önemli bir kazancı temsil eden 31.300 dolarlık olası bir ikinci hedefi olduğunu belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz