Bu Göstergeye Göre Bitcoin Yükselişe Geçebilir

0
230
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Önde gelen kripto para traderı Dave the Wave’in son analizine göre, Bitcoin aylık MACD’si sıfır çizgisini geçerek yükseliş aşamasına potansiyel bir girişin sinyalini verdi. Dünyanın önde gelen kripto para birimi Bitcoin potansiyel bir fiyat yükselişinin eşiğinde olduğundan bu hareket yatırımcıların, meraklıların ve analistlerin dikkatini çekti.

MACD, bir varlığın fiyatının iki hareketli ortalaması, genellikle 12 günlük ve 26 günlük üstel hareketli ortalamalar arasındaki ilişkiyi gösteren, trendi takip eden bir momentum göstergesidir. MACD’nin sıfır çizgisinin üzerine çıkması genellikle yükseliş işareti olarak yorumlanır ve varlığın fiyatının yakın gelecekte yükseliş eğilimi görebileceğini gösterir.

Son grafik, Bitcoin’in MACD’sinin artık bu önemli eşiğin üzerine çıktığını gösteriyor. Böyle bir hareket, tarihsel olarak fiyat yükselişlerinden önce geldi ve birçok teknik analist tarafından olumlu bir işaret olarak görülüyor.

Son zamanlarda küresel varlık yönetimi şirketi Bernstein, Bitcoin’in potansiyel fiyat performansına olan güvenini dile getirerek 2025 ortasına kadar 150.000 dolara çıkacağını öngörüyor. Bitcoin’in 34.400 dolarlık mevcut işlem fiyatı göz önüne alındığında, bu, mevcut konumundan %336’lık etkileyici bir artış gerektirecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz