BTC Yükseliş Sinyali Gösteriyor

0
357

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 40 bin dolarlık seviyenin üzerine yükseldikten sonra birçok uzman mevcut piyasa durumu hakkında görüşlerini paylaştı. Bitcoin, Amazon’un muhtemelen kripto para birimi ödemelerini kabul edeceğine dair söylentiler ve Elon Musk’tan gelen çeşitli yorumlar sonucu yaklaşık yüzde 17 arttı. Bitcoin, iki gün içinde iki kez test edilen 200 günlük hareketli ortalama olan grafikteki güçlü direnci başarıyla aştı.

Kraken kripto borsa analistleri, Bitcoin’in kitlesel benimsenmesiyle birlikte yükseliş sinyali gösterdiğini belirtti. Bitcoin’in 40.000 ila 42.000 dolar arasındaki direnç bölgesi, bu fiyatta büyük miktarda satış baskısı ile karşı karşıya kaldığı için boğalar ile mücadele edeceğini açıkladı. Analistler, Bitcoin 40.000 dolarda bir dayanak elde edemezse, büyük olasılıkla bir önceki ayın 42.000 ila 30.000 dolar aralığına geri döneceğini söyledi.

Bu arada Bitcoin fiyatı, yükseliş sinyali için takip edilmesi gereken tek faktör değil. JPMorgan kripto uzmanı Nikolaos Panigirtzoglou’ya göre, Bitcoin yüzde 50’lik piyasa hakimiyet seviyelerine ulaşırsa, piyasada yeni bir boğa trendinin ilk işaretlerini görmeye başlayacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz