BTC Volatililesi Hiç Bu Kadar Düşük Olmamıştı

0
290
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Analist William Clemente, üç aylık Bitcoin (BTC) mumlarıyla ilginç bir grafik yayınladı; BTC 2021-2022’de yeni bir model sergiliyor gibi görünüyor. Popüler kripto podcast yayıncısı Clemente, Bitcoin (BTC) performansını logaritmik ölçekte çeyrek çeyrek gösteren grafiği paylaştı. Yayınlanan verilere göre Bitcoin arka arkaya iki ultra ince mum kaydetti ve bu BTC tarihinde görülmemiş bir durum. Bu nedenle, 2021 yılının 4. çeyreği ile 2022 yılının 1. çeyreği arasındaki dönemde Bitcoin daha az volatil hale geldi.

Grafiği yorumlayan bazı analistler iki ince mumun büyük bir konsolidasyon sinyali verdiğinden eminken, diğer yorumcular bunun Bitcoin’in bir varlık olarak olgunlaşmasının açık bir göstergesi olduğunu belirtiyor.

Nisan’da Yükseliş Bekleniyor

Nisan ayı dört yıl üst üste Bitcoin’e %33-35 kazanç sağladı. Bitcoin 2022 yılında da geleneği sürdürürse, Bitcoin (BTC) kolayca 62.000 doların üzerindeki seviyelere dönebilir. En büyük kripto para birimi hafta içinde 47 bin dolara yükselmesine rağmen daha sonra 45 bin dolara kadar geri çekildi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz