Brezilya ve Diğer Latin Amerika Ülkeleri Kriptoyu Düzenlemek İçin Harekete Geçiyor

0
378
Brezilya
Brezilya

Latin Amerika’daki ülkeler, hedefe yönelik işlevsel düzenlemelerle kripto ekosistemlerini genişletiyor. Kripto kışı, endüstrinin düzenlenmesiyle ilgili olarak birçok ülkeyi çıkarlarını ilerletmeye itti. Dijital para birimlerini geniş çapta benimsemesiyle tanınan bir bölge olarak Latin Amerika, gelişmekte olan endüstri için bir güç merkezi haline geliyor.

Brezilya, Mercado Bitcoin ve Nubank dahil olmak üzere bir dizi kripto ağırlıklı firmaya ev sahipliği yapıyor. Ülke tartışmasız bölgedeki en büyük kripto merkezi ve cumhurbaşkanı geçen hafta bir kripto para düzenleme tasarısı imzaladı. Kripto para faturası, dijital varlıklara mal ve hizmetler için ödeme olarak kullanılmak üzere yasal statü verecek, ancak yasal ihale statüsü verilmeyecek.

Ayrıca Brezilya, Panama, Paraguay, Honduras, Guatemala, Honduras ve Arjantin de kendi tanımlı kripto düzenlemelerini oluşturma konusunda benzersiz bir temele sahiptir. Arjantin’in Mendoza eyaleti, ödeme aracı olarak Bitcoin ve kripto para birimlerini kabul etmesinin yanı sıra dijital para birimleri kullanılarak vergi ve harç ödemelerini de kabul ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz