Borsalardan Çekilen Bitcoin Miktarı Rekor Kırdı

1
254

Glassnode tarafından yayınlanan son veriler, kripto para borsalarından Bitcoin çekme miktarının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ortaya çıkardı. Pazartesi günü 19.857 dolara kadar yükselerek rekor kıran Bitcoin şimdilerde düşüşte ancak, son yayınlanan veriler borsalardan çekilen Bitcoin’in arttığını gösterdi. Bu miktar 26 Kasım’da kaydedilen önceki 2,265,875 değerine kıyasla şu anda toplam 2,288,125.

Uzmanlar borsalardan çekilen Bitcoin miktarının rekor kırmasını trader’ların karlarını sabitlemesinden kaynaklanabileceğini ifade etti. Bununla birlikte bazı analistler, yatırımcıların Bitcoin’lerini soğuk cüzdanlara koymak için çektiklerini de ekledi. Bu arada FXStreet’te yayınlanan bir makaleye göre, ABD merkezli büyük kripto borsası Coinbase, para çekme işlemlerinde beklenmedik bir artış nedeniyle bir birikimle karşı karşıya kaldı. Makaleye göre, kullanıcılar fonlarını 2017’de olduğu kadar yoğun bir şekilde çekiyorlar.

1 Yorum

  1. Çeker tabi bir günde 155bin tl den 130bin tl düsürürseler. borsalar insanların short long pozisyonlarını patlatmaya ugrasırsa… btc kimse için güvenli bir varlık olarak kalmaz. İnsanlar simdi tekrar’dan girmeye korkuyorlar..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz