Bloomberg’den Korkutan Bitcoin Raporu

0
305
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Yakın tarihli bir Bloomberg raporuna göre, bir “düşüş bayrağı” teknik paterni ortaya çıkarsa, Bitcoin fiyatı 26.000 dolara kadar düşebilir. En büyük kripto para birimi, Pazartesi günü Mayıs ortasından bu yana ilk kez 40.000 dolar seviyesinin altına inerek haftaya zorlu bir başlangıç ​​yaptı. Coinglass tarafından hazırlanan bir rapora göre, son 24 saat içinde yaklaşık 439 milyon dolar değerinde kripto para birimi likidite edildi. Federal Rezerv’in U dönüşü, aynı anda Bitcoin gibi riskli varlıklar üzerinde baskı uygularken dolar rallisini yeniden alevlendirdi. ABD doları endeksi (DYX), son zamanlarda 100’ün üzerine çıkarak iki yılın yeni zirvesine ulaştı.

 

Bloomberg raporuna göre Bitcoin şimdi yaklaşık 37.500 dolarlık önemli bir destek seviyesini test etme yolunda olabilir. Eğer coin burada herhangi bir dayanak bulamazsa Bitcoin fiyatı 26.000 dolara kadar düşebilir.

Oanda’dan Jeffrey Halley, Bloomberg’e en büyük kripto para biriminin, alt sınırı 36.500 dolar olarak sabitlenmiş olan belirlenmiş aralıkta işlem görmeye devam ettiğini söyledi. Bitcoin bu seviyenin altına düşerse, büyük olasılıkla önemli kayıplara yol açacaktır. Tersine, eğer Bitcoin 47.500 dolar üst sınırının üzerine çıkarsa, Halley’e göre yeni bir rekor seviyeye ulaşılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz