Bloomberg Analisti Bitcoin’in Artış Potansiyelinden Bahsetti

0
196
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin, riskten kaçınma kripto para piyasasına ağırlık verdiği için yaklaşık iki ayın en düşük seviyesine geriledi. Piyasa değerine göre en büyük dijital varlık, bugünün ticaretinde %3,1 kadar düşerek 28.230 dolara geriledi. Düşüş, 1 Ağustos’tan bu yana gün içi en büyük düşüş oldu.

Bununla birlikte, Bloomberg kıdemli Makro stratejisti Mike McGlone, volatilite önlemlerinin tüm zamanların en düşük seviyesinde olduğu gerçeği göz önüne alındığında, büyük bir Bitcoin fiyat artışı potansiyeli olduğunu belirtti.

McGlone, grafiksel bir görselle yazılmış kısa bir gönderide, Bitcoin için 180 günlük volatilitenin 16 Ağustos’ta yaklaşık %46’ya, yani şimdiye kadarki en düşük seviyeye düştüğünü açıkladı. Her iki varlık sınıfı için azalan volatilitenin yanı sıra, Bitcoin’in ilk çeyreğin sonundan bu yana hisse senedi endeksine karşı farklı bir zayıflık gösterdiğine dikkat çekti.

McGlone, S&P 500 düşerse Bitcoin oynaklığının toparlanabileceğini kaydetti. Stratejiste göre, piyasa volatilitesi tipik olarak S&P 500 geri çekildiğinde artıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz