BlockFi, Coinbase ile Ortaklık Kuruyor

0
77
BlockFi
BlockFi

Zorluk çeken kripto kredi sağlayıcısı BlockFi faaliyetlerini durduruyor ve web platformunu Mayıs 2024’e kadar kapatma niyetini açıkladı. BlockFi, müşterilere fon çekme konusunda yardımcı olmak amacıyla fon dağıtımı için büyük bir kripto para borsası olan Coinbase ile ortaklık kuracak.

Bir blog yazısında New Jersey merkezli şirket, Coinbase ile olan işbirliğinin uygun BlockFi Faiz Hesaplarının (BIA), Perakende Kredilerin ve Özel Müşterilerin kripto para birimi varlıklarını geri çekmelerine olanak sağlayacağını belirtti.

Kasım 2022’de BlockFi, FTX’in çöküşünün ardından iflas ilan etti ve 2023’te BlockFi kapatıldığını duyurdu ve para çekme talebi son tarihi 28 Nisan 2024 olarak belirlenerek müşterilerin kripto varlıklarını iade etme planlarının ana hatlarını çizdi.

Borç veren Perşembe günü müşterilere, dijital varlıkları mevcut emlak dağıtımından çekmek için son tarih geçtiğinde, ister mevcut ister yeni onaylanmış bir Coinbase hesabını kullanarak para çekmeyi kolaylaştırmak için bir Coinbase hesabı kurma konusunda talimatlar alacaklarını bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz