Blockchain Economy Summit, 8-11 Mayıs’ta İstanbul’da

0
596
Blockchain Economy Summit
Blockchain Economy Summit

İstanbul, 8-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında tekrar Avrasya’nın en büyük Blockchain etkinliğine ev sahipliği yapacak. 

Blockchain Economy Istanbul Summit, bölgedeki blockchain ve kripto para toplulukları için önemli bir buluşma olacak. 

Yenilikçi bir teknoloji-reklamcılık ve medya şirketi olan Teklip, Avrasya’nın en büyük blockchain etkinliği olan Blockchain Economy Istanbul Summit‘i gururla sunuyor. İstanbul, dünyanın en eski, tarihi ve kültürel açıdan en zengin şehirlerinden biri. Mevcut tahminlere göre, Türkiye nüfusunun %16’sı veya 13,6 milyon kişi kripto para birimine sahip ve bu da onu dünyanın en büyük kripto sahibi ülkelerinden biri yapıyor. İstanbul, Bizans döneminden beri dünya çapında ekonomik ve finansal açıdan önemli bir ticaret merkezi olmuş ve gelecek vadeden birçok fırsat sunarak bu büyük zirvenin ideal konumu haline gelmiştir. Blockchain Economy Summit, dünyanın önde gelen kripto şirketlerini ve blockchain girişimcilerini 10-11 Mayıs 2023 tarihlerinde Pullman Istanbul Hotel & Convention Center’da ağırlayacak. 8-9 Mayıs, resmi yan etkinlikler için planlanırken, konferansın kendisi 10-11 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

5 yıldır üst üste Avrasya’nın en büyük blockchain ve kripto etkinliği olarak kabul edilen Summit, geleceğin finans teknolojilerine odaklanan geniş bir konu yelpazesini ele alacak, kapsamlı network oluşturma imkanları sunacak ve 80’den fazla ülkenin katılımını sağlayacak.

Summit’in konuları;  NFT’lerin önemi, Blockchain Oyunları, De-Fi, Metaverse ile Yeni-Gerçeklik, Kurumsal Blockchain teknolojilerinin benimsenmesi, Kripto Para Birimlerine Yatırım Yapma ve Ticaret, Kripto Borsaları ve kullanıcı fonlarını korumak için düzenlemeler gibi önemli konuları kapsayacak.

Katılımcılar, blockchain ve kripto para topluluklarındaki liderlerden değerli bilgiler edinecekler. 

Önemli konuşmacılar arasında; 

  • Meltem Acet – Summit Sunucusu – Show TV Ana Haber Sunucusu 
  • Tom Lee –  Wall Street Stratejisti, FS Insight 
  • Lennix Lai – Finansal Piyasalar Genel Müdürü, OKX
  • Michaël van de Poppe – Yatırımcı, Analist
  • Adrian Zduńczyk – Chartered Market Teknisyeni, The Birb Nest’in Kurucusu 
  • Ayhan Demirci – Direktör, KoçDigital Veri ve Analitik
  • Mohamed Issa – Chainalysis Bölge Yöneticisi
  • Koray Kocabaş – Big Data Analitik Direktörü, Demirören Teknoloji
  • Zeki Yimin – Operasyon Yöneticisi, MEXC Türkiye
  • Ramazan Sarı – Dijital İnovasyon ve İş Geliştirme, Türk Hava Yolları

Blockchain Economy İstanbul Summit, blockchain ve kripto para etkinlik endüstrisinde en güvenilir konferans markası olarak bilinmektedir ve bir dizi sektörden etkileyici bir partner listesi hazırlamıştır. Şirketler bu prestijli zirvede duyulup görülmek için harika fırsatlara sahiptir. Sponsorluk aracılığıyla, şirketler günlük işlem hacmi bir milyona ulaşan en aktif Türk kripto para piyasasına erişebilirler.

İsim Sponsoru olan OKX’in yanı sıra, B2Broker, DMCC, Uniqan Capital, WhiteBit, MEXC, Foxify P2P Trading, Bitmain gibi tanınmış şirketler de dahil olmak üzere birçok seviyede partner bulunmaktadır. Farklı seviyelerde sponsorluğu bulunan uzun ve etkileyici bir partnerler listesi mevcuttur ve Summit’te partner olarak yer almak için işbirliğine hala zaman vardır.

Bu yıl daha önce gerçekleştirilen Blockchain Economy London Summit ise, son derece başarılı bir şekilde geçti ve 67 ülkeden 3.000’den fazla katılımcının katıldığı ve Lex Sokolin – ConSensys Baş Ekonomisti, Daniel Antcliff – Gate.io Operasyonlar Başkanı ve Prashant Malik – HSBC Dijital Varlıklar’da Kıdemli Teknoloji Lideri gibi tanınmış isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı zirve oldukça ilgi çekici ve bilgilendiriciydi. Fuar ekibi, İstanbul Summit’in de eşit derecede çekici ve bilgilendirici olacağına dair söz veriyor.

Blockchain Economy İstanbul Summit, dünyanın önde gelen kripto şirketleri ve blockchain girişimcileri için çığır açan bir buluşma yeri olacak ve daha fazla bilgi edinmek, etkinlikte konuşmacı olmak veya sponsor olarak yer almak isteyen herkesin organizasyonla e-posta yoluyla iletişime geçmesi teşvik ediliyor: [email protected]

Website: https://blockchaineconomy.istanbul/tr/

Etkinlik Bilgileri:

Tarih: 8-11 Mayıs 2023

Yer: Pullman İstanbul Hotel & Convention Center

Biletler: https://blockchaineconomy.istanbul/tr/biletler

Sponsorluklar: https://blockchaineconomy.istanbul/tr/neden-sponsor-olmaliyim

Etkinlik Hashtag’i: #BESUMMIT

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz