BlackRock Bitcoin ETF’si Tüm Ölçülere Göre ‘Büyük Başarı’ Sağladı

0
142
blackrock
blackrock

BlackRock’un iShares Ürünleri ABD Başkanı Rachel Aguirre, Yahoo Finance ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, IBIT (spot bazlı Bitcoin borsa yatırım fonunun kodu) ticaretinin başlatılmasının ve ilk iki haftasının tatmin edici olmaktan çok daha fazlası olduğunu belirtti.

Ürünün Menkul Kıymetler ve Borsa düzenleyicisi tarafından onaylanıp ticarete başlamasından bu yana iki haftadan biraz daha kısa bir süre içinde IBIT, işlem hacminin 3 milyar dolara yükseldiğini gördü.

Aguirre, ETF’nin piyasaya sürülmesinin ardından 1,6 milyar dolardan fazla giriş çektiğini ekledi. Gururla, “Yatırımcıların Bitcoin’e erişimini sağlamak için buradayız ve yaptığımız da tam olarak bu” dedi.

BlackRock yöneticisi, şirketin ABD’de gördüğü son düzenleyici gelişmeleri memnuniyetle karşıladığını, bu nedenle SEC Başkanı Gary Gensler’in kripto para endüstrisi için geniş ölçekte bir düşman olduğuna inanmadığını belirtti.

BlackRock’un bir spot Ethereum ETF başlatmayı planlayıp planlamadığı sorusuna doğrudan cevap vermekten kaçınırken, şirketin her zaman ileriyi düşünmeye ve müşteri ihtiyaçlarını öngörmeye çalıştığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz