Bitstamp 11. Doğum Günü’nü Kutluyor

0
242
Bitstamp
Bitstamp

Avrupa Birliği içindeki en iyi kripto borsası Bitstamp, operasyondaki 11. yılını kutladı. En eski aktif kripto para borsası olan Bitstamp, 11 yaşına girdi. Bu, elbette, dolandırıcılık ve hack olaylarıyla dolu bir sektörde tüm bu yıllar boyunca hayatta kalmayı başaran kripto para birimi şirketi için bir başka önemli kilometre taşı oldu.

Bitstamp, iki Sloven girişimci Damijan Merlak ve Nejc Kodrič tarafından 2011 yılında garajlarındaki derme çatma bir ofiste kuruldu. Kripto hala belirsiz bir niş iş iken, bir Avrupa ödeme lisansı alan ilk borsa oldu. 2018’de yatırım şirketi NXMH, Bitstamp borsasını tamamen nakit bir anlaşmayla satın aldı. Bugün itibariyle, ticaret hacmine göre Avrupa Birliği içindeki en iyi kripto para borsası olmaya devam ediyor.

Haziran ayının başlarında borsa, teknik zorluklar nedeniyle daha önce erteledikten sonra, en iyi meme paralarından biri olan Shiba Inu’nun (SHIB) listelendiğini duyurdu. Geçen Ağustos ayında Sawyer, orijinal meme kripto para birimi olan Dogecoin’i listeleme fikrini reddetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz