BitMEX, Shiba Inu Rakibi Floki Inu İçin Ticaret Çiftini Çıkardı

0
190
BitMEX
BitMEX

Kripto para borsası BitMEX Perşembe günü, yetersiz ticari ilgi nedeniyle on adet kalıcı takas sözleşmesini listeden çıkaracağını duyurdu. Bu sözleşmeler arasında Shiba Inu rakibi Floki Inu ile bir ticaret çifti olan FLOKIUSD de yer alıyor. Sözleşmeler 19 Ekim 12:00 UTC’de listeden kaldırılacak. Ticaret aynı gün 04:00 UTC’ye kadar her zamanki gibi devam edecek.

Bundan sonra fonlama oranı yeniden hesaplanmayacak ve sonraki oran sıfır olarak belirlenecektir. Uzlaştırmalarda ise tüm açık emirler iptal edilecek ve pozisyonlar ilgili uzlaşma fiyatları üzerinden kapatılacaktır.

Bu süreçte herhangi bir ücret alınması beklenmemektedir. Bir sözleşmenin süresi dolduğunda kâr veya zarar, marjlı sözleşmenin türüne bağlı olarak kullanıcının Bitcoin veya Tether bakiyesine eklenecektir.

Bu ticaret çiftlerini kaldırma kararı, ticaret faaliyetinin azalması ve belirtilen sözleşmelere olan ilginin ardından geldi. Yakında listeden çıkarılacak olan Floki çifti, BitMEX borsasına ilk olarak beş ay önce eklenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz